Handelsbetingelser for webshop

Sikkerhed

Konnerup & Co garanterer at dine Kreditkort informationer er i sikkerhed hos os.

Alle transaktioner køres igennem ScanNet's PBS certificerede PSIP Gateway Server, som garanterer høj sikkerhed og stabilitet.

Alle Kreditkort informationer og personlige oplysninger som navn og adresse sendes krypteret over Internet. Det gør informationerne ulæselige for alle andre end Konnerup & Co og kortudstederen. Det er således mere sikkert at bruge betalingskort på www.konnerup-co.dk end i en lokal restaurant eller forretning.

Yderligere informationer om betaling på internettet kan findes på PBS´s hjemmeside: www.betaling.dk.

Hvis du opdager uautoriserede hævninger på dit kort skal du gøre følgende:

Kontakt dit pengeinstitut eller din kortudsteder og anmeld den uautoriserede hævning.

Hvis dit pengeinstitut eller din kortudsteder fastslår, at den uautoriserede hævning skyldes misbrug af Dankort/kreditkort informationer, som er blevet afsløret mens du handlede hos www.konnerup-co.dk og pålægger dig en selvrisiko, skal du straks kontakte os.
 

Behandling af personlige oplysninger

Konnerup & Co gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling - herunder navn, adresse, e-mail og hvilke varedata, som vedrører dig. For fortsat at kunne yde kundeservice opbevares denne information i en sikker database hos ScanNet A/S. Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjepart.

Forretningens navn: Konnerup & Co ApS
Forretningens ejer: Ole Billum Jensen Holding
Adresse: Svendborgvej 399
Postnummer og by: 5600 Faaborg
Telefon: 62 29 27 25
E-mail: sales@konnerup-co.dk
Kontaktperson: Henrik Konnerup
CVR/SE-nr.: 38677160
Etableringsår: 2017
 

Bestilling

Her kan du bestille vore produkter direkte og betale med Visa/Dankort eller Kreditkort. Alle priser er inklusiv moms, men eksklusiv forsendelsesomkostninger fra DKK 25,- for forsendelse i Danmark.

Da vore produkter håndlaves og leveres direkte fra produktionen, har vi ikke et færdigvarelager. Derfor skal du også regne med en leveringstid på normalt 4-5 hverdage fra du har sendt din bestilling. Du er velkommen til at kontakte os for yderligere hjælp med din ordre på telefon 62 29 27 25 eller på e-mail sales@konnerup-co.dk.
 

Betaling

Alle priser er inklusive moms.

Vi accepterer følgende betalingsmetoder:

Visa/dankort, de fleste internationale kreditkortVi sender ikke pr. efterkrav, da vi vil være sikre på at varen når frem hurtigst muligt.
 

Forbehold

Der tages forbehold for tryk- og tastefejl samt for udgåede varer.
 

Levering

Leveringstiden er normalt indtil 5 hverdage fra du har sendt din bestilling, til du får den med posten.
Levering sker med postens erhvervspakker. Ved stor volumen sker levering med fragtmand. Alle forsendelser er forsikret indtil overdragelse til kunden er sket.
 

Fragtpriser

Levering i Danmark
Fra DKK 25,-


Levering i udlandet
Prisen afhænger af vægt og land.
 

Fortrydelsesret

Hvis varen er beskadiget eller ikke stemmer overens med det bestilte, kan varen returneres til Konnerup & Co, Svendborgvej 399, 5600 Faaborg. Du kan returnere dit køb senest 14 dage fra du har modtaget den. For at anvende fortrydelsesfristen, skal varen inden udløbet af fortrydelsesfristen sendes retur hel og ubrudt.
For at du som kunde kan dokumentere, at varen er tilbagesendt rettidigt, bør du få en kvittering fra postvæsenet.
Vi refunderer ikke fragtudgifter i forbindelse med returnering.
Vi refunderer varens købspris, så snart varen er retur hos os.

 

Reklamation

Du har 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Fragtskader skal anmærkes straks ved modtagelsen af varer til transportøren.
Vi anbefaler at varerne opbevares (mørkt) mellem 10-18 grader.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Reklamationsretten ophører såfremt varen har overskredet sidste anvendeles dato.
Du bedes i den forbindelse kontakte os på sales@konnerup-co.dk

 

Returnering/ombytning

Fortryder du, mod forventning, et køb, kan du indenfor 14 dage efter modtagelse returnere varen til Konnerup & Co. Vi refunderer ikke fragtudgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering af en vare skal den være ubrugt og i original emballage. Vi beder dig om at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: sales@konnerup-co.dk.
Konnerup & Co